Съобщение

Община Нови пазар

Поради извършване на подмяна на аварирал помпен агрегат в дълбок сондаж от водоснабдителната система на гр.Нови пазар, утре 09.04.2020г. от 12,00 часа до 17,00 часа е възможно нарушено водоснабдяване в гр.Нови пазар.

 

Съобщение

Община Шумен

Поради възникнала авария на уличен водопровод от водопроводната мрежа на гр.Шумен и необходимостта от извършване на аварийно-възстановителни работи, днес 08.04.2020г. от 16,30 часа до 21,00 часа няма да има водоподаване за висока и най-висока зона на града, в т.ч. района западно от пл.”Оборище”, района на МБАЛ, кв.Гривица и кв.Б.Българанов.

 

Съобщение

Община Нови пазар

Поради възникнали аварии на водопровод от водопроводната мрежа на гр. Н. пазар и необходимост от извършване на аварийно-възстановителни работи, днес 08.04.2020 г. от 9:00 часа до 14:00 часа ще бъде спряно водоподаването на ул."П. Евтимий" в гр. Н.пазар.

Съобщение

Съобщение,

По повод забавянето на информацията, относно публикуваните съобщения относно предстоящи спирания на водоподаването.

Услугата която ползва Вик Шумен за известяване на регистрирани потребители чрез e-mail е FeedBurner е безплатна, и не изпраща писмата  веднага след като е направена публикацията в сайта на ВиК-Шумен.

Според натовареността на Google FeedBurner се определя час, когато се изпращат тези съобщения.

Месечните такси на Newsletter sender са високи и не можем да натоварим фирмата с този разход при сегашното финансово положение, за да изискваме незабавно изпращане.

Съжаляваме за причиненото неудобство, ако не желаете да използвате услугата, анулирайте регистрацията си, или следете публикуваните съобщения в сайта или на фейсбук страницата на ВиК Шумен.

 

Анкета

Кога желаете да бъдат отчитани водомерите Ви?