Съобщение относно плащане на сметки

Съобщение,

Уважаеми абонати.

ВиК – Шумен ви напомня, че остават в сила сроковете за плащане към Дружеството, като Ви призоваваме да използвате  с приоритет всички начини за безкасови плащания, като e-Pay, Транскарт, директен дебит от разплащателна сметка или чрез раздела „битови сметки”  на обслужваща Ви банка, както и нашите касови салони, пощенските клонове и Easy Pay.

Съобщение

 

Във връзка с извършване на аварийно възстановителни дейности на помпен агрегат на дълбок сондаж от водоснабдителна система „Велино“, утре 31.03.2020г. в следобедните часове е възможно да бъде нарушено водоподаването в с.Велино общ.Шумен и с.Живково общ.Хитрино.

 

Съобщение

 

Във връзка с извършване на неотложни ремонтни дейности за отстраняване на аварии по магистралния водопровод от яз.Тича, на 30.03.2020г./понеделник/ от 0:00 часа до 24:00 часа ще бъде преустановено водоподаването за гр.Шумен, вкл. кв.Дивдядово и кв.Макак, с.Дибич, с.Панайот Волов, с.Белокопитово и гр.Велики Преслав.

 

Съобщение

Община Каспичан

Поради възникнала авария на хранителен водопровод за гр.Каспичан и необходимост от извършване на аварийно-възстановителни работи, днес от 10,00 часа до 14,00 часа е спряно водоподаването за града.

 

Анкета

Кога желаете да бъдат отчитани водомерите Ви?