Съобщение

Община Шумен

Поради възникнала нова авария в ранните часове днес 04.08.2019 г. (неделя) в гр. Шумен, бул. "Славянски" 3, е нарушено водоподаването за живущите западно от бул."Велики Преслав" в участъка от Руски паметник до кръстовището с ул. "Съединение" (РУМ-а), ж.к. "Херсон".

В момента екипи на ВиК са намясто за отстраняването на аварията.

Съобщение

Община Шумен

Поради възникнала нова авария в ранните часове днес 03.08.2019 г. (събота) в гр. Шумен, бул. "Славянски" 3, е нарушено водоподаването за живущите западно от бул."Велики Преслав" в участъка от Руски паметник до кръстовището с ул. "Съединение" (РУМ-а).

В момента екипи на ВиК са намясто за отстраняването на аварията.

Тъй като ремонтните дейности се извършват ръчно, водоподаването се очаква да бъде възстановено в следобедните часове днес 03.08.2019. (събота)

Съобщение

Община Шумен

Във връзка с авария на водопровод от водопроводната мрежа в гр. Шумен на ул. "Софийско шосе", на 25.07.2019 г. е спряно водоподаването.

Нарушено е водподаване в района на ул. "Софийско шосе" и кв. "Еверест", до отстраняване на проблема. Аварийни екипи работят за отстраняване на аварията.

Извиняваме се за причиненото неудобство.


Съобщение

Община Шумен

Поради възникнала повреда в помпения агрегат в шахтов кладенец „Салманово” и необходимост от извършване на монтажни работи за подмяната му, днес 17.07.2019г. е възможно да има нарушено водоподаване по високите части в с.Салманово.

 

Анкета

Кога желаете да бъдат отчитани водомерите Ви?