Съобщение

Община Шумен

Във връзка с извършване на аварийно-възстановителни работи по възникнала авария на главен водопровод от водопроводната мрежа на гр.Шумен, днес 06.12.2017г. от 09,30 часа до 18,00 часа е спряно водоподаването в района на висока и най-висока зона на гр.Шумен, в т.ч. кв.Боян Българанов, района около МБАЛ, района западно от пл.Оборище.

 

Съобщение

Община Шумен

„Енерго Про - Мрежи” АД отменят спирането на елктроподаваенето за помпените станции на 29.11.2017 г.

"ВиК - Шумен" ООД. уведомява своите абонати, че няма да има нарушаване на водоподаването, както бе обявено по-рано днес 28.11.2017 г.

Съобщение

Община Шумен

Във връзка със спиране на доставка на ел.енергия от "Енерго Про - мрежи" АД:

- на  29.11.2017г. от 08:30 до 17:00 часа ще е спряно водоподаването в гр.Шумен за висока и най-висока зона, а именно: в района южно от ул.”Вл. въстание” до кръстовището с бул.”Велики Преслав” в района на кв. Б. Българанов, района на МБАЛ, района западно от пл. ”Оборище”, вилна зона в местност „Под манастира”; възможно е нарушено водоподаване в района на кв. Еверест.
След приключването на работата от "Енерго Про - мрежи" АД, водоподаването ще бъде възстановено своевременно.

Съобщение

Община Шумен

Във връзка с извършване на ремонтни дейности от Енерго-про на съоръженията за доставка на ел.енергия и прекъсване на ел.захранването на помпени станции от водоснабдителните системи:

- на  27.11.2017г. от 08:30 до 17:00 часа ще е спряно водоподаването в гр.Шумен за висока и най-висока зона, а именно: в района южно от ул.”Вл.въстание” до кръстовището с бул.”Велики Преслав” в района на кв.Б.Българанов, района на МБАЛ, района западно от пл.”Оборище”, вилна зона в местност „Под манастира”; възможно е нарушено водоподаване в района на кв.Еверест.

Анкета

Кога желаете да бъдат отчитани водомерите Ви?