Съобщение

Община Шумен

Помпена станция "Лозево" от водоснабдителната система на с.Лозево не работи, поради извършена кражба по трансформатор на Енерго-про. По тази причина от 17.08.2019г. до 20.08.2019г. ще е нарушено водоподаването във високите части на висока и ниска зона в с. Лозево. Водоподаването се осъществява по графика за режимно водоподаване. Водоснабдяването за високите части ще се нормализира след възстановяване на елзахранването към помпената станция.

Съобщение

Община Венец, Община Хитрино

Поради извършване на профилактика по електро преносната мрежа и във връзка с това нарушен режим на работа на помпена станция Габрица от водоснабдителна система „Габрица”, утре 15.08.2019г. от 8,00 часа до 17,00 часа ще е нарушено водоподаването в с. Дренци, с.Страхилица общ.Венец и с.Близнаци и с.Сливак общ.Хитрино.

 

Съобщение

Община Шумен

Във връзка с извършване на рехабилитация на водопроводи от водопроводната мрежа по ул.”Ришки проход” гр.Шумен, утре 15.08.2019г. от 8,30 часа до 16,00 часа ще е спряно водоподаването в гр.Шумен, в района на кв.Еверест и района на средна зона, включително: кв.Херсон, кв.Добруджа, кв.Тракия, района на централна градска част, района на кооперативен пазар, района източно МБАЛ, района източно от ул.Софийско шосе. В района на ул.”Ришки проход” в участъка от бул.”Мадара” до ул.”Съединение”, на бул.”Мадара” в участъка от ул.”Ришки проход” до ул.”Вл.въстание” и ул.”Добруджа” водоподаването ще бъде възстановено до 21,00 часа.

 

Съобщение

Община Шумен

Във връзка с необходимостта от извършване на аварийно-възстановителни работи по водопроводи от водопроводната мрежа на гр.Шумен, днес 14.08.2019г. от 10,30 часа до 15,30 часа ще е спряно водоподаването в югоизточната част и възможно нарушено водоподаването в северозападната част на кв.Дивдядово гр.Шумен.

 

Анкета

Кога желаете да бъдат отчитани водомерите Ви?