Съобщение

Община Шумен

Във връзка с възникнала авария на напорен водопровод от помпена станция „Мадара” към напорен водоем за с.Мадара, днес 24.10.2019г. до 15,00 часа ще бъде спряно водоподаването за с.Мадара.

 

Съобщение

Община Шумен

Във връзка с внезапно възникнала авария на довеждащия магистрален водопровод от язовир Тича до град Шумен, след токов удар при помпена станция „1300год. България” и помпена станция „Велики Преслав”, днес 22.10.2019г. от 17,00 часа ще бъде преустановено водоподаването за гр.Шумен и селата Дибич, Белокопитово и Панайот Волов.

Аварийни екипи работят по локализиране на аварията. След завършване на аварийно-възстановителните работи поетапно ще бъде възстановено водоподаването.

Във връзка с извършване на аварийно-възстановителните работи се наложи спиране на водоподаването за гр.Велики Преслав и гр.Търговище.

Съобщение

Община Хитрино

Поради отстраняване на авария на довеждащ водопровод утре, 22.10.2019 г., няма да има вода в с.Тимарево от 08 ч. до 17 ч.

Съобщение

Община Шумен

Във връзка с възникнал проблем във водоснабдителната система за кв.Еверест гр.Шумен,  водоподаването в квартала е нарушено. Дежурен екип работи по локализиране на проблема.

Анкета

Кога желаете да бъдат отчитани водомерите Ви?