Съобщение

Община Шумен

Поради възникнала авария на водопровод от водопроводната мрежа на гр.Шумен и необходимост от извършване на аварийно-възстановителни работи, днес от 13,30 часа до 19,00 часа е спряно водоподаването за висока и най-висока зона на града, в т.ч.: района западно от пл.”Оборище”, района на МБАЛ, кв.Гривица и кв.Боян Българанов.

 

Съобщение относно плащане на сметки

Съобщение,

Уважаеми абонати.

ВиК – Шумен ви напомня, че остават в сила сроковете за плащане към Дружеството, като Ви призоваваме да използвате  с приоритет всички начини за безкасови плащания, като e-Pay, Транскарт, директен дебит от разплащателна сметка или чрез раздела „битови сметки”  на обслужваща Ви банка, както и нашите касови салони, пощенските клонове и Easy Pay.

Съобщение

 

Във връзка с извършване на аварийно възстановителни дейности на помпен агрегат на дълбок сондаж от водоснабдителна система „Велино“, утре 31.03.2020г. в следобедните часове е възможно да бъде нарушено водоподаването в с.Велино общ.Шумен и с.Живково общ.Хитрино.

 

Съобщение

 

Във връзка с извършване на неотложни ремонтни дейности за отстраняване на аварии по магистралния водопровод от яз.Тича, на 30.03.2020г./понеделник/ от 0:00 часа до 24:00 часа ще бъде преустановено водоподаването за гр.Шумен, вкл. кв.Дивдядово и кв.Макак, с.Дибич, с.Панайот Волов, с.Белокопитово и гр.Велики Преслав.

 

Анкета

Кога желаете да бъдат отчитани водомерите Ви?