Съобщение

Община Каспичан

Поради възникнала авария на помпен агрегат в помпена станция от водоснабдителна система „Марково”, до 17,00 часа на 24.08.2019г. ще е спряно водоподаването в с. Марково и с.Косово общ.Каспичан.

 

Съобщение

Община Шумен

Поради възникнала авария на водопровод от водопроводната мрежа на гр.Шумен, днес 22.08.2019г. от 13,30 часа до 18,00 часа ще е спряно водоподаването в гр.Шумен, в района на кв.Еверест и района на средна зона, включително: кв.Херсон, кв.Добруджа, района на централна градска част, района на кооперативен пазар, района източно МБАЛ, района източно от ул.Софийско шосе.

Съобщение

Община Шумен

Помпена станция "Лозево" от водоснабдителната система на с.Лозево не работи, поради извършена кражба по трансформатор на Енерго-про. По тази причина от 17.08.2019г. до 20.08.2019г. ще е нарушено водоподаването във високите части на висока и ниска зона в с. Лозево. Водоподаването се осъществява по графика за режимно водоподаване. Водоснабдяването за високите части ще се нормализира след възстановяване на елзахранването към помпената станция.

Съобщение

Община Венец, Община Хитрино

Поради извършване на профилактика по електро преносната мрежа и във връзка с това нарушен режим на работа на помпена станция Габрица от водоснабдителна система „Габрица”, утре 15.08.2019г. от 8,00 часа до 17,00 часа ще е нарушено водоподаването в с. Дренци, с.Страхилица общ.Венец и с.Близнаци и с.Сливак общ.Хитрино.

 

Анкета

Кога желаете да бъдат отчитани водомерите Ви?