Съобщение

Община Нови пазар

Във връзка с реализиране на програма на Община Нови пазар за извършване на реконструкция на водопровод от водопроводната мрежа на с.Избул общ.Нови пазар и извършване на превключване на новоизградения водопровод към мрежата, на 04.04.2019г. от 8,00 часа до 17,00 часа на 05.04.2019г. ще бъде прекъснато водоснабдяването за с.Избул общ.Нови пазар.

 

Съобщение

Община Шумен

Поради отстраняване на авария по довеждащия водопровод от язовир „Тича” за гр. Шумен, днес 30.03.2019 г. от 7,00 часа  до 24 часа ще бъде спряно водоподаването за потребителите на гр.Шумен, кв.Дивдядово, и селата Дибич, Белокопитово и П.Волов от Община Шумен. Спирането и възстановяване на водоподаването ще става поетапно.

Резултати от "Конкурс на тема - Водата извор на живот"

О Б Я В А

Конкурсът обявен от „ В и К – Шумен” ООД посветен на  Световния ден на водата 22 март за „ Рисунка, дигитална рисунка; Есе, стих или приказка; Поздравителна картичка с послание; Приложно изкуство пано, макет, авторска песен, текст, мелодия”, ще се отчете на  22.03.2019год. от 15.00 часа в Художествена галерия “Елена Карамихайлова” гр. Шумен. На спечелилите участници ще бъдат връчени награди по предварително обявения регламент.

Протокол от резултата за рисунка може да изтеглите от тук.

Протокол от резултата за песен може да изтеглите от тук.

Протокол от резултата за стих може да изтеглите от тук.

 

Съобщение

Община Шумен

Във връзка с извършване на присъединяване към водоснабдителната мрежа на гр.Шумен, днес 21.03.2019г. от 9,30 часа до 15,00 часа ще бъде прекъснато водоснабдяването в района на ул.”Петко Българанов”, ул.”Алеко Константинов”, ул.”Еделвайс” в гр.Шумен.

Поради непредвидени обстоятелства, района с прекъснато водоснабдяване е разширен, в т.ч.: района на ул."Васил Друмев", ул."Митко Палаузов", ул."Кирил Пейчинович", ул."Петър Берон", ул."Московска" и района на зала Арена-Шумен. 

 

Анкета

Кога желаете да бъдат отчитани водомерите Ви?