Съобщение

Община Шумен

Във връзка с извършване на ремонтни дейности от Енерго-про на съоръженията за доставка на ел.енергия и прекъсване на ел.захранването на помпени станции от водоснабдителните системи:

- на 27.09.2017г. от 08,30 до 17,00 часа ще е спряно водоподаването в гр.Шумен за висока и най-висока зона, а именно: в района южно от ул.”Вл.въстание” до кръстовището с бул.”Велики Преслав” в района на кв.Б.Българанов, района на МБАЛ, района западно от пл.”Оборище”, вилна зона в местност „Под манастира”; възможно е нарушено водоподаване в района на кв.Еверест;

- на 28.09.2017г. от 08,30 до 17,00 часа е възможно нарушено водоподаване в с.Царев брод;

- на 29.09.2017г. от 08,30 до 17,00 часа ще е спряно водоподаването в гр.Шумен за висока и най-висока зона, а именно: в района южно от ул.”Вл.въстание” до кръстовището с бул.”Велики Преслав” в района на кв.Б.Българанов, района на МБАЛ, района западно от пл.”Оборище”, вилна зона в местност „Под манастира”; възможно е нарушено водоподаване в района на кв.Еверест.

 

Съобщение

Община Шумен

Поради възникнали усложнения при отстраняване на авария на водопровод на ул."Индустриална" гр.Шумен, водоподаването в района на Хим. завод "Панайот Волов", ПСОВ Шумен и фирмите на улицата до строителна борса "Антас" ще бъде възстановено до 18,00 часа на 21.09.2017г..

 

Съобщение

Община Шумен

Поради възникнала авария на водопровод на ул."Индустриална" без вода от 08.00 ч. до 12.00 ч. ще бъдат Хим. завод "Панайот Волов", ПСОВ Шумен и фирмите на улицата до строителна борса "Антас".

Съобщение

Община Велики Преслав

Във връзка с авария на уличен водопровод в с.Златар по главен път Търговище-Велики Преслав-Смядово, водоподаването в ниска зона на с.Златар – в района на аварията, ще бъде преустановено в часовете от 21,00 часа до 6,00 часа до отстраняване на аварията.

 

Анкета

Кога желаете да бъдат отчитани водомерите Ви?