Съобщение

Община Шумен

Във връзка със спиране на доставка на ел.енергия от "Енерго Про - мрежи" АД:

- на  29.11.2017г. от 08:30 до 17:00 часа ще е спряно водоподаването в гр.Шумен за висока и най-висока зона, а именно: в района южно от ул.”Вл. въстание” до кръстовището с бул.”Велики Преслав” в района на кв. Б. Българанов, района на МБАЛ, района западно от пл. ”Оборище”, вилна зона в местност „Под манастира”; възможно е нарушено водоподаване в района на кв. Еверест.
След приключването на работата от "Енерго Про - мрежи" АД, водоподаването ще бъде възстановено своевременно.

Съобщение

Община Шумен

Във връзка с извършване на ремонтни дейности от Енерго-про на съоръженията за доставка на ел.енергия и прекъсване на ел.захранването на помпени станции от водоснабдителните системи:

- на  27.11.2017г. от 08:30 до 17:00 часа ще е спряно водоподаването в гр.Шумен за висока и най-висока зона, а именно: в района южно от ул.”Вл.въстание” до кръстовището с бул.”Велики Преслав” в района на кв.Б.Българанов, района на МБАЛ, района западно от пл.”Оборище”, вилна зона в местност „Под манастира”; възможно е нарушено водоподаване в района на кв.Еверест.

Съобщение

Община Шумен

В момента екипи на ВиК – Шумен извършват дейности по подмяна на сградно отклонение на ул. Дунав № 13, гр. Шумен.

Във връзка с тази дейност водоподаването на улиците „Граф Игнатиев“, „Скобелев“, „Полковник Калитин“ „Червена Стена“ и пл. „Гривица“ е преустановено до 16:30 ч.

Извиняваме се за причиненото неудобство.

Съобщение обновено в 13:00 ч.

Община Шумен

Поради отпадане на електрозахранването по вина на "Енергопро" днес 30.10.2017 г. ще бъде нарушено водоподаването във висока и най-висока зона, кв. Б.Българанов, в района на болницата.

Възстановено е водоснабдяването във високите части на гр. Шумен. В кв. Б. Българанов водоподаването ще бъде възстановено в 14:00 ч.

Анкета

Кога желаете да бъдат отчитани водомерите Ви?