Съобщение

Община Шумен

Във връзка с извършване на присъединяване към водоснабдителната мрежа на гр.Шумен, днес 21.03.2019г. от 9,30 часа до 15,00 часа ще бъде прекъснато водоснабдяването в района на ул.”Петко Българанов”, ул.”Алеко Константинов”, ул.”Еделвайс” в гр.Шумен.

Поради непредвидени обстоятелства, района с прекъснато водоснабдяване е разширен, в т.ч.: района на ул."Васил Друмев", ул."Митко Палаузов", ул."Кирил Пейчинович", ул."Петър Берон", ул."Московска" и района на зала Арена-Шумен. 

 

Съобщение за свободни работни места

"Водоснабдяване и Канализация - Шумен" ООД обявява следните свободни работни места:

За Пречиствателна станция за отпадни води - Шумен
1. Оператор газово стопанство.


За Експлоатационен район Велики Преслав, СС Велики Преслав
1. Заварчик-монтьор.
2. Водопроводчик за с. Кочово.


Телефон за контакт: 088 203 5529 - Н. Неделчев

Съобщение

Община Нови пазар

Поради прекъсване на 11.03.2019г. на ел.захранването, от електроразпределителното дружество, на помпена станция „Парка”, от водоснабдителната система на гр.Нови пазар, е намален резервирания обем в напорния резервоар за града. В тази връзка е нарушено водоподаването във високите части на гр.Нови пазар.

 

Съобщение

Община Шумен

„Водоснабдяване и канализация –Шумен” ООД гр.Шумен уведомява всички свои абонати живущи в гр. Шумен, че поради извършване на мероприятия по възстановяване на водопровод от главната разпределителна мрежа на гр.Шумен временно ще бъде преустановено водоподаването към прилежащите имоти по улиците „ Ришки проход ” и „ Пролетарска” и бул. „ Мадара”.

Аварийно възстановителните работи ще започнат в 11.00 часа на 06.03.2019 год.

Водоподаването ще бъде възстановено в 18.00 часа на 06.03.2019 год.

 

 

 

Анкета

Кога желаете да бъдат отчитани водомерите Ви?