Съобщение

Община Нови пазар

"В и К–Шумен" ООД гр.Шумен уведомява всички свои абонати живущи в град Нови пазар, че поради отстраняване на авария на уличен водопровод от  водопроводната мрежа на град Нови пазар,захранващ фирма „РИОФИКС”, временно  ще бъде преустановено водоподаването в района на улица  "Цар Oсвободител", в участъка от входа за гр. Нови пазар / бензиностанция  "Петрол"/ до "Ново стъкло" ЕАД / Промишлената зона на гр. Нови пазар/.
Спиране на водоподаването ще бъде в рамките на  6 часа на 13.11.2018 г.  считано от 8.00 часа сутринта.

Съобщение

Община Нови пазар

„В и К–Шумен” ООД гр.Шумен уведомява всички свои абонати живущи в град Нови пазар, че поради присъединяване на нови абонати към водопроводната мрежа на град Нови пазар, временно  ще бъде преустановено водоподаването в района на улица "Цар Освободител", в участъка от входа за гр. Нови пазар /бензиностанция „ Петрол”/ до „ Ново стъкло” ЕАД /Промишлената зона на гр. Нови пазар/.
Спирането на водоподаването ще бъде в рамките на  9 часа на 10.11.2018 г.  събота, считано от 9.00 часа сутринта.

Съобщение

Община Шумен

Във връзка с извършване на реконструкция на водопроводната мрежа на гр.Шумен, днес 07.11.2018г. от 9,30 часа до 18,00 часа ще е спряно водоподаването за жилищни блокове в гр.Шумен кв.Тракия на ул.”Колю Фичето” №2, 6, 7, 9, 10 и ул.”Деде Агач” №19 и 21.

 

Съобщение

Община Шумен

Във връзка с възникнала авария на водопровод от водопроводната мрежа на гр.Шумен, днес 23.10.2018г. от 10,30 часа до 14,00 часа е спряно в кв.Еверест гр.Шумен и част от вилна зона в местност „Под манастира”.

 

Анкета

Кога желаете да бъдат отчитани водомерите Ви?