Съобщение

Община Шумен

В момента екипи на ВиК – Шумен извършват дейности по подмяна на сградно отклонение на ул. Дунав № 13, гр. Шумен.

Във връзка с тази дейност водоподаването на улиците „Граф Игнатиев“, „Скобелев“, „Полковник Калитин“ „Червена Стена“ и пл. „Гривица“ е преустановено до 16:30 ч.

Извиняваме се за причиненото неудобство.

Съобщение обновено в 13:00 ч.

Община Шумен

Поради отпадане на електрозахранването по вина на "Енергопро" днес 30.10.2017 г. ще бъде нарушено водоподаването във висока и най-висока зона, кв. Б.Българанов, в района на болницата.

Възстановено е водоснабдяването във високите части на гр. Шумен. В кв. Б. Българанов водоподаването ще бъде възстановено в 14:00 ч.

Съобщение

Община Шумен

Във връзка с извършване на реконструкция на част от водопроводната мрежа в кв.Мътница гр.Шумен, утре 25.10.2017г. от 9,00 часа до 18,00 часа ще бъде спряно водоподаването за кв.Мътница.

 

Съобщение

Община Шумен

Във връзка с извършване на ремонтни дейности от Енерго-про на съоръженията за доставка на ел.енергия и прекъсване на ел.захранването на помпени станции от водоснабдителните системи:

- на  03.10.2017г. от 08,30 до 17,00 часа ще е спряно водоподаването в гр.Шумен за висока и най-висока зона, а именно: в района южно от ул.”Вл.въстание” до кръстовището с бул.”Велики Преслав” в района на кв.Б.Българанов, района на МБАЛ, района западно от пл.”Оборище”, вилна зона в местност „Под манастира”; възможно е нарушено водоподаване в района на кв.Еверест.

Анкета

Кога желаете да бъдат отчитани водомерите Ви?