Съобщение за свободни работни места

"Водоснабдяване и Канализация - Шумен" ООД обявява следните свободни работни места:

За Пречиствателна станция за отпадни води - Шумен
1. Оператор газово стопанство.


За Експлоатационен район Велики Преслав, СС Велики Преслав
1. Заварчик-монтьор.
2. Водопроводчик за с. Кочово.


Телефон за контакт: 088 203 5529 - Н. Неделчев

Съобщение

Община Нови пазар

Поради прекъсване на 11.03.2019г. на ел.захранването, от електроразпределителното дружество, на помпена станция „Парка”, от водоснабдителната система на гр.Нови пазар, е намален резервирания обем в напорния резервоар за града. В тази връзка е нарушено водоподаването във високите части на гр.Нови пазар.

 

Съобщение

Община Шумен

„Водоснабдяване и канализация –Шумен” ООД гр.Шумен уведомява всички свои абонати живущи в гр. Шумен, че поради извършване на мероприятия по възстановяване на водопровод от главната разпределителна мрежа на гр.Шумен временно ще бъде преустановено водоподаването към прилежащите имоти по улиците „ Ришки проход ” и „ Пролетарска” и бул. „ Мадара”.

Аварийно възстановителните работи ще започнат в 11.00 часа на 06.03.2019 год.

Водоподаването ще бъде възстановено в 18.00 часа на 06.03.2019 год.

 

 

 

Съобщение

град Шумен

"Водоснабдяване и канализация - Шумен"  ООД уведомява своите абонати, живущи в района на "Пети полк", че поради внезапно възникнала авария по водопровод от разпределителната мрежа на град Шумен, преминаващ по ул."П.Волов" в участъка на "П.Волов" 60 се наложиха спешни аварийно-възстановителни работи, за извършването на които първоначално не беше предвидено спиране на водоподаването. След разкриването на авариралия участък, се наложиха мероприятия по спиране на водоподаването към абонатите живущи в района на "Пети полк".  "Водоснабдяване и канализация - Шумен" се извинява на своите абонати и ги уведомява, че водоподаването ще бъде възстановено до 20.00 ч. на 19.02.2019 г.

Анкета

Кога желаете да бъдат отчитани водомерите Ви?